در برقی اتوماتیک و کرکره
ساخت و نصب کانال پلی یورتان
نمایندگی تفال
خرید اتو بخار
زودپز تفال
مرکز فروش توتون
خرید پیپ
تشك طبى
مهاجرت
درباره من
موضوعات
    موضوعي ثبت نشده است
نويسندگان
برچسب ها
عضویت در خبرنامه
    عضویت لغو عضویت

ورود اعضا
    نام کاربری :
    پسورد :

عضویت در سایت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :

نويسنده :عماد قاسمي
تاريخ: ۱۸ شهريور ۱۳۹۷ ساعت: ۱۱:۵۸:۰۴

استراليا از جمله كشورهايي در دنيا محسوب مي شود كه همواره شرايط اقامتي مناسب را براي متقاضيان اخذ اقامت دائم استراليا فراهم آورده است. استراليا از چند سال پيش با ارائه طرح هاي مهاجرت از طريق تخصص نسبت به جذب نيروهاي تحصيل كرده و يا متخصص مشتاق بوده است. همه اين ها و اين نكته كه دانشگاه هاي برتر اين كشور در زمره ي 200 دانشگاه برتر دنيا هستند. همواره استراليا را كانون بسياري از علاقه مندان به تحصيل در استراليا داده است.

 

ولي بسياري از دانشجويان با توجه به اينكه شرايط پيدا كردن كار و اخذ اقامت دائم استراليا، سهل تر از ديگر كشورهاست، تمايل زيادي به اقدام جهت اخذ ويزاي تحصيلي استراليا مي نمايند.

 

تحصيل در مدارس كشور استراليا

تحصيل در مقاطع دبستان و دبيرستان كشور استراليا در بهترين مدارس خصوصي و دولتي استراليا ميسر است و كشور استراليا براي از بين بردن دغدغه خانواده ها در رشد و تربيت دانش آموزان در محيطي بيگانه، شرايط ويژه اي را نظير محيا كردن خوابگاه هاي دانشجويي با امكانات پيشرفته، تهيه غذاي اسلامي و حلال، فراهم كردن بستر نظارت مستمر اولياي دانش آموز بر روند تحصيلي و زندگي در استراليا و بسياري ديگر از امكانات را جهت تسهيل و بهبود بخشيدن زندگي در حين تحصيل در استراليا بوجود آورده است. هزينه هاي تحصيل و زندگي در استراليا در دوره دبيرستان و دانشگاه در حدود 25 تا 30 هزا دلار استراليا است كه اين هزينه شامل هزينه مدرسه، خوابگاه، غذا، بيمه و …. مي باشد.

 

گفتني است كه براي اعزام دانشجو به استراليا دانش آموزان پس از سپري كردن دوره دبيرستان در استراليا امكان ورود به بهترين دانشگاه هاي كشور استراليا را دارا مي شوند، و با توجه به درآمد قشر تحصيل كرده در كشور استراليا كه ميزان 10 تا 12 هزار دلار به صورت ماهيانه مي باشد، صرف هزينه براي تحصيل فرزندانتان در استراليا، سرمايه گذاري بسيار ارزشمندي در راستاي آينده ايشان مي باشد.

 

لازم به ذكر است كه دانشجويان مشغول به تحصيل در كشور استراليا پس از اتمام دوره تحصيلي خود به راحتي مي توانند جهت دريافت گرين كارت استراليا اقدام نمايند و پس از گذراندن 5 سال به شهروند استراليا تبديل شوند.

 

نكته ديگر اين است يك شهروند انگليسي مي تواند جهت دريافت اقامت و تحصيل در استراليا براي افراد خانواده خود اقدام نمايند و اين بدان معني است كه خانواده دانشجو نيز مي تواند به وي ملحق شود 

موضوع:
برچسب‌ها: ،

نويسنده :عماد قاسمي
تاريخ: ۱۸ شهريور ۱۳۹۷ ساعت: ۱۰:۴۹:۱۴

 

تحصيل در چين براي افرادي كه به دنبال تجربه ي يك آموزش قوي در دانشگاه هاي داراي رتبه ي برتر در دنيا با هزينه اي نسبتا پايين هستند ، مي تواند انتخاب به جا و درستي باشد.

 

در حال حاضر در حدود ۳۰۰۰۰۰ دانشجوي خارجي تحصيل در چين را براي آينده ي خود انتخاب كرده اند. تحصيل در چين براي رشته هاي پزشكي و دندانپزشكي هم بنا به اين دليل كه آموزش هاي كشور به زبان انگليسي بوده و دانشجويان نياز به گذراندن مرحله ي اخذ مدرك پاتفك( مدرك دوره ي پيش دانشگاهي ) ندارند و نيز مي توانند بدون آزمون ورودي به دانشگاه هاي اين كشور راه يابند، به مورد اعتبار و توان علمي دانشگاه ها افزوده شده و طرفداران زيادي را براي اين دو رشته پيدا كرده است.

 

علاوه بر بورسيه اي كه از جانب دولت محلي و مقامات استاني در اين كشور براي تحصيل در چين به دانشجويان اختصاص مي يابد. مبلغي در حدود ۹۰۰ ميليون يوان نيز به اين دانشجويان خارجي در طول تحصيل پرداخت مي شود كه به عنوان انگيزه اي مضاعف براي ادامه ي تحصيل در دانشگاه هاي اين كشور محسوب مي شود.

 

دوره هاي مختلف تحصيل در چين

تحصيل در چين در مقطع ليسانس در حدود ۴ سال به طول مي انجامد كه دروس اين مقطع در دانشگاه هاي برتر اين كشور به زبان انگليسي تدريس مي شوند و دانشگاه ها دوبار در سال براي پذيرش در اين مقطع مهلت تعيين كرده اند.

 

در دوره ي فوق ليسانس دانشجو به مدت ۲ سال مشغول به تحصيل مي شود. در اين دوره اغلب دروس را به زبان انگليسي فرا مي گيرد.

 

براي اعزام دانشجو به چين زبان آموزش در دوره ي دكتري در چين؛ همان زبان انگليسي است، كه البته در كنار آن دانشگاه هايي هستند كه دوره هاي آموزشي را هم به زبان چيني و هم انگليسي در رشته هاي مختلف تحصيلي ارائه مي دهند. طول دوره ي دكتري ۳ سال بوده كه دانشجو در نيمي از آن واحد هاي درسي خود را مي گذراند و بخش ديگر را به ارائه دادن پايان نامه دكتري و دفاع از آن اختصاص مي دهد 

موضوع:
برچسب‌ها: ،

نويسنده :عماد قاسمي
تاريخ: ۱۸ شهريور ۱۳۹۷ ساعت: ۰۶:۰۷:۱۴

هزينه زندگي دانشجويي براي تحصيل در آلمان شامل هزينه اجاره مسكن مناسب، پوشاك، مواد غدايي و بيمه درماني در شهرهاي مختلف آلمان متفاوت است.

هزينه زندگي دانشجو در آلمان بانضمام خوراك، پوشاك، رفت و آمد و كليه هزينه هاي جانبي همچنين هزينه‌هاي اجتناب‌ناپذيري همانند تلفن و اينترنت (در خانه‌هاي خصوصي) حدودا ۵٠٠ تا  ٧٠٠ يورو در ماه مي باشد كه اين هزينه در شهرهاي مختلف آلمان متفاوت است.

جهت ادامه تحصيل رايگان در آلمان پس از مشاوره حضوري و بررسي اينكه امكان تحصيل در آلمان به زبان انگيلسي يا آلماني براي متقاضي ميسر است بايد مدارك ترجمه شده به تاييد سفارت آلمان برسد ، دقت فرماييد دو نسخه  اصل و پنج نسخه كپي لازم است .

چنانچه نامه اي از دانشگاههاي آلمان داشته باشيد كه بيانگر اقدام شما باشد و آن را به سفارت آلمان نشان دهيد ، در آن صورت سفارت آلمان هزينه اي بابت تاييد مدارك اخذ نخواهد نمود و چنانچه مداركي كه بيانگر ارتباط با دانشگاه نداشته باشيد براي هر سري ترجمه مبلغ ۴۰ يورو بايد پرداخت نماييد.

مداركي كه براي تاييد ارائه ميدهيد بايد بطور رسمي ترجمه شده باشند ( مهرهاي دادگستري و وزارت امور خارجه را داشته باشند ) و حتما اصل مدارك را همراه داشته باشيد ؛ تاريخ ترجمه ها بيش از دوسال نگذشته باشد .

توجه كنيد مدارك تاييد شده براي اعزام دانشجو به آلمان تاريخ انقضا ندارند .

دقت نمايد حتما حداقل دو نسخه ترجمه اصل را داشته باشيد زيرا يك سري از مدارك را بايد در روز مصاحبه تحويل سفارت آلمان دهيد و نسخه دوم را در روز ثبت نام بايد تحويل دانشگاه دهيد.

سپس جهت اخذ پذيرش تحصيل در آلمان مدارك براي دانشگاه ارسال ميشود توجه فرمايد اصل ترجمه هاي تاييد شده ارسال نگردد بلكه كپي هاي تاييد شده ارسال ميگردد.

حال براي اخذ نوبت مصاحبه سفارت آلمان اقدام ميگردد و از طريق سايت وقت مصاحبه دريافت نمايد ، با توجه به اينكه صدور ويزا حدود ۱۰ هفته طول ميكشد پس بهتر است وقت مصاحبه را دو ماه زودتر از شروع ترم تنظيم نماييد ، به علت شلوغي عموما از زماني كه شما بخواهيد وقت مصاحبه بگيريد ۲/۵ تا ۳ ماه بعد سايت به شما وقت ميدهد پس بهتر است زمان بندي خود را با زمانهاي گفته شده تنظيم نماييد ، به عبارتي بهتر است حدود ۵ ماه قبل از شروع كلاسها به سايت مراجعه نموده تا بين ۲/۵ تا ۳ ماه بعد وقت مصاحبه شما تعيين گردد .

  

موضوع:
برچسب‌ها: ،

نويسنده :عماد قاسمي
تاريخ: ۱۷ شهريور ۱۳۹۷ ساعت: ۱۱:۵۸:۴۵

 

اگر درباره تحصيل در فرانسه بدون مدرك زبانتاكنون چيزهايي درباره فرانسه خوانده ايد، اما كافي نبوده است، بايد به شما بگوييم

كه اين كشور داراي يكي از معتبرترين نظام‌هاي آموزشي در جهان است. اگر به دنبال تحصيل در مقطع

كارشناسي يا تحصيلات تكميلي هستيد، فرصت‌هاي شگفت انگيزي به آساني در اين كشور يافت مي‌شوند.

مهم نيست به كدام منطقه از فرانسه برويد، دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي متعددي وجود دارند كه

آموزش عالي در سطح بين‌المللي را براي افراد در سرتاسر جهان ارائه مي‌دهند.

اگر جهت دريافت ويزا به مشكل برخورد كرده ايد به جرعت ميتوان گفت كشور فرانسه ساده ترين و

مطمعن ترين راه براي رسيدن موفقيت شماست، تحصيل در فرانسه بدون مدرك زبان ممكن است.

از ديگر مزاياي اين نوع ويزا ميتوان به مواردي از قبيل:

ويزاي خانوادگي بدون در نظر گرفتن شرايط سني دانشجو يا خانواده دانشجو (همسر و فرزندان)

به همين دليل است كه بسياري از مردم براي تحصيل در فرانسه را انتخاب ميكنند، از آنجايي كه

اين كشور  بهترين آموزش را در اختيار افراد قرار مي‌دهد، ارزش اين را دارد كه زمان خود را براي ديدن

كالج‌ها و دانشگاه‌هايي كه در سراسر اين كشور در دسترس هستند اختصاص دهيد.

دانشگاه ها در فرانسه فرصتي به دانشجويان مي دهند كه به طور كامل و يا به صورت پاره وقت

برنامه‌هاي كلاسي و دوره‌هاي در دسترس را شركت كنند براي اعزام دانشجو به فرانسه.

  

موضوع:
برچسب‌ها: ،

نويسنده :عماد قاسمي
تاريخ: ۱۷ شهريور ۱۳۹۷ ساعت: ۱۰:۱۰:۵۶

اساتيد مجرب و بين‌المللي و امكانات رفاهي زندگي باعث شده‌اند تا سالانه دانشجويان بي‌شماري از نقاط مختلف دنيا براي تحصيل در گرجستان اقدام كنند. دانشجويان بين المللي به كمك بورسيه هاي تحصيلي گرجستان كه از سوي دانشگاه‌ها يا دولت ارائه مي‌شود به راحتي مي‌توانند در گرجستان به تحصيل مشغول بشوند

دانشگاه دولتي ايليا

يكي ديگر از بهترين دانشگاه هاي گرجستان، دانشگاه دولتي ايليا (ILIA STATE UNIVERSITY) است. دانشگاه ايليا هم در تقليس واقع است. سالانه ۱۵ تا ۲۰ هزار دانشجو در آن به تحصيل مي‌پردازند. اين دانشگاه تمام مقاطع تحصيلي در رشته‌هاي مختلف را پوشش مي‌دهد و امكان دريافت بورسيه هاي تحصيلي گرجستان هم براي آن وجود دارد. اگر چه اين دانشگاه سابقه بلندمدتي ندارد و در سال ۲۰۰۶ ميلادي تاسيس شده اما در همين مدت زمان توانسته است به يكي از برترين مراكز آموزشي گرجستان بدل بشود جخت اعزام دانشجو به گرجستان

 

دانشگاه گرجستان

بهترين دانشگاه هاي جهان براي تحصيل در رشته روانشناسي

اين دانشگاه هم يكي از بهترين دانشگاه ه ها براس تحصيل در گرجستان است كه در سال ۲۰۰۴ ميلادي در تفليس شروع به فعاليت كرد و شعب ديگري در ساير شهرها نظير باتومي دارد. دانشگاه گرجستان چندان بزرگ نيست اما مدرك معتبري در رشته‌هاي مختلف حقوق، علوم اجتماعي، مهندسي و پزشكي به دانشجوياني  اهدا مي‌كند كه با بورسيه يا از طريق ثبت نام آزمون ورودي در آن تحصيل مي‌كنند 

موضوع:
برچسب‌ها: ،

نويسنده :عماد قاسمي
تاريخ: ۱۷ شهريور ۱۳۹۷ ساعت: ۰۷:۳۸:۵۷

تحصيل در چين در مقطع ليسانس در حدود ۴ سال به طول مي انجامد كه دروس اين مقطع در دانشگاه هاي برتر اين كشور به زبان انگليسي تدريس مي شوند و دانشگاه ها دوبار در سال براي پذيرش در اين مقطع مهلت تعيين كرده اند.

در دوره ي فوق ليسانس دانشجو به مدت ۲ سال مشغول به تحصيل مي شود. در اين دوره اغلب دروس را به زبان انگليسي فرا مي گيرد.

زبان آموزش در دوره ي دكتري در چين؛ همان زبان انگليسي است، كه البته در كنار آن دانشگاه هايي هستند كه دوره هاي آموزشي را هم به زبان چيني و هم انگليسي در رشته هاي مختلف تحصيلي ارائه مي دهند. طول دوره ي دكتري ۳ سال بوده كه دانشجو در نيمي از آن واحد هاي درسي خود را مي گذراند و بخش ديگر را به ارائه دادن پايان نامه دكتري و دفاع از آن اختصاص مي دهد.

 

شهريه ي دانشگاه هاي چين

شهريه ي دانشگاه ها براي تحصيل در چين، با توجه به دانشگاه و مقطع و رشته ي تحصيلي براي دانشجو متغير مي باشد. به گونه اي كه ۳ تا ۵ هزار دلار براي دوره ي ليسانس، ۴ هزار دلار براي فوق ليسانس و ۵ هزار دلار براي دوره ي دكتري تخمين زده مي شود.

براي اعزام دانشجو به چين كه تمايل داشته باشند، مي توانند در تمامي مقاطع زبان چيني را براي آموزش خود در دانشگاه  انتخاب كنند كه البته با اين كار از ميزان شهريه ي دانشگاه ها براي  آن ها كاسته مي شود و بعد از اتمام تحصيل در چين، در صورتي كه قصد اقامت در چين را داشته باشند، در يافتن شغل و ساير امور زندگي موفق تر خواهند بود.

تحصيل در چين علاوه بر اينكه فرصت آموزش در دانشگاه هاي برتر دنيا را با هزينه اي بسيار پايين تر از كشورهاي اروپايي براي فرد به ارمغان مي آورد، مي تواند فرصت مطالعه، تحقيق و زندگي در كشوري باستاني و ركورد دار اقتصادي را هم براي دانشجو به وجود بياورد. دانشجوي خارجي مي تواند طيف گسترده اي از آداب و رسوم و اقليت هاي مختلف در دنيا را به صورت يك جا در يك كشور، از نزديك ديده و تجربه اي ناب را در اين زمينه نيز، همراه با تحصيل در چين داشته باشد 

موضوع:
برچسب‌ها: ،

نويسنده :عماد قاسمي
تاريخ: ۱۷ شهريور ۱۳۹۷ ساعت: ۰۶:۳۱:۵۲

 

در حالي كه گزينه هاي زيادي براي سفر به فرانسه وجود دارد، همه آنها ارزان نيستند. TGV يا قطار با سرعت بالا، رفتن به داخل و خارج از پاريس بسيار گران است. جهت تحصيل در فرانسه اكثر مدارس بين ساعت 8:30 صبح تا 9 صبح شروع مي شوند و بين 4:30 و 5 بعد از ظهر به پايان مي رسد و 90 دقيقه تا 2 ساعت وقت نهار ارائه مي دهند. گزينه هاي زيادي براي مراقبت از كودكان در فرانسه وجود دارد، كه آنها مي توانند گران و رقابتي باشند. شايع ترين شكل مراقبت، كودكستان است كه معمولا مراقبت تمام وقت و نيمه وقت را ارائه مي دهند

 

شرايط و تجربيات زندگي در فرانسه

براي اعزام دانشجو به فرانسه بزرگترين تصميم مهاجراني كه به فرانسه سفر مي كنند، بايد اين باشد كه زندگي در حومه شهر يا محيط شهري را ترجيح دهند. حومه شهرها مناطق هاي وسيعي از زمين، زندگي اجتماعي و خانه هاي بزرگتر را ارائه مي دهند. شرايط زندگي در فرانسه به اين معني است كه حمل و نقل عمومي و همچنين مواد غذايي، خريد، بيمارستان ها و موارد ديگر هميشه در دسترس است. بدون توجه به مكان، مهاجران با گزينه هاي بسياري از مسكن مواجه هستند. بيشتر آژانس هاي املاك و مستغلات ليست املاك را در پنجره هاي خود و در وب سايت هاي خود نشان مي دهند. به همين ترتيب، يك جستجوي اينترنتي ساده مي تواند ليست آپارتمان ها، خانه ها يا گزينه هاي اتاق مشترك (مبله يا غير مبله) را ارائه دهد.

 

هزينه زندگي در فرانسه

بيشتر شهرها يك سيستم اتوبوس، مترو و تراموا را با قيمت هاي بسيار مناسب ارائه مي دهند. فرانسه همچنين داراي تعدادي از فرودگاه هاي منطقه اي و ايستگاه هاي قطار براي كمك به مسافران خارج از كشور در اروپا است. مهاجراني كه در مناطق روستايي فرانسه زندگي مي كنند، حتما احتياج به يك ماشين دارند. بسياري از مواد مصرفي اصلي تحصيل در فرانسه مانند سوخت، غذا و لباس، بسيار گران هستند. ماليات بر ارزش افزوده به اكثر كالاها و خدمات اعمال مي شود، كه به ميزان زياد 19.6 درصد است. با توجه به نوع منطقه هزينه هاي اجاره و خانه نيز مي تواند بسيار زياد باشد 

موضوع:
برچسب‌ها: ،

نويسنده :عماد قاسمي
تاريخ: ۱۷ شهريور ۱۳۹۷ ساعت: ۰۵:۰۵:۵۸

جهت مهاجرت و تحصيل در كانادا در ادامه ي ليسانس داروسازي، شما به سمت كسب مجوز براي طبابت بعنوان يك داروساز، حركت مي كنيد. دروسي كه در رشته داروسازي بايد پاس شوند عبارتند از علوم دارويي(pharmaceutics)، فارموكنتيك، فارموكولوژي، طبابت دارويي و غيره. دانشجويان از طريق يك دوره ي تجربي مشاركتي در كارهاي تحقيقاتي و باليني و همچنين تبادلات بين المللي، تجربه كسب مي كنند. يك مدرك چهارساله(Pharm) چهارسال تمام طول مي كشد. البته اين، تحصيلات پيش حرفه اي لازم را در بر نمي گيرد.

 

پذيرش دانشكده ي داروسازي كانادا

ورودي مستقيمي از دبيرستان براي دوره ي ليسانس علوم داروسازي وجود ندارد.براي اعزام دانشجو به كانادا ابتدا بايستي يك سال دانشگاه را سپري كرده و دروس هايي به زبان انگليسي از جمله بيولوژي، شيمي غيرآلي، شيمي آلي، رياضيات و آمار را پشت سر بگذرانند. علاوه بر اين دانشجويان نياز است تا يك نامه ي هدف تهيه كرده و اهداف شغليشان، دانش شغلي، تجارب مرتبط و دلايل درخواستشان را قيد كنند. پذيرش در دوره ها براساس كارايي دانشجويان در دروس هاي موردنياز، نامه ي هدفشان و سوابق كلي تحصيليشان، رقابتي است.آماده سازي نمره ي 12 آلبرتا: توصيه مي شود كه دانشجويان داراي نمره ي 12 در دروس داشته باشند تا پيش نيازها را تكميل كنند: هنرهاي زبان انگليسي 30-1، زيست شناسي 30، شيمي 30، رياضيات 30-1 درس هاي پيشنياز مي باشند

 

پذيرش جهت تحصيل در كانادا

تخصص در محاوره ي زبان انگليسي، يك نامه ي هدف كه اهداف شغليتان را بيان كند، دانش حرفه اي، تجارب مرتبط و دلايل پذيرش دوره هاي داروسازي و يك مصاحبه ي شخصي است كميته ي پذيرش، مسئول انتخاب از ميان متقاضياني كه نشان داده اند تا دوره ها را بصورت موفقيت آميز بگذرانند و مدرك داروسازي بگيرند، گزينش مي كند. داروسازي داراي يك سهميه ي 130 مكانه و پذيرش رقابتي دارد 

موضوع:
برچسب‌ها: ،

نويسنده :عماد قاسمي
تاريخ: ۱۴ شهريور ۱۳۹۷ ساعت: ۱۱:۳۷:۳۹

در اين مقاله كه به دست همكاران و مشاورين ارشد ما در موسسه حقوقي رهپويان راه تازه واقع در شيراز گردآوري شده است سعي بر اين شده كه تا حد ممكن شرايط تحصيل در روسيه بدون آزمون ورودي براي شما دانشجويان گرامي آورده شود. لذا پس از مطالعه تمامي موارد آورده شده در ذيل در صورتي كه باز هم سوالاتي در خصوص تحصيل در روسيه بدون آزمون ورودي براي شما پيش آمد با تيم تخصصي ما با سال ها تجربه در زمينه اعزام دانشجو به روسيه تماس حاصل نماييد.

اكثر عزيزان هموطن كه بدلايل مختلفي اعم از عدم قبولي در كنكور سراسري ايران، عدم قبولي در رشته مدنظر خود در ايران يا بهر دليلي ترجيح مي دهند در خارج از كشور تحصيل كنند، بيشتر بدنبال انتخاب مقصد مناسب هستند. اما انتخاب مقصد مناسب براي تحصيل در خارج از كشور همواره ساده نيست. تحصيل در روسيه براي عزيزان هموطن مزاياي بسياري دارد. به شما اكيدا توصيه مي كنيم مقاله مزيت هاي تحصيل در روسيه را مطالعه بفرماييد. روسيه با مساحت 17 ميليون كيلومتر بزرگترين كشور جهان قلمداد مي شود و در زمينه علمي نيز جايگاهي بالايي دارد. دانشگاه هاي روسيه در سال هاي اخير موفق به كسب رتبه هاي مناسبي در رتبه بندي ها و رنكينگ هاي جهاني شده اند. همچنين اين كشور از سال 2003 عضو سيستم هماهنگ آموزشي اتحاديه اروپا يا پروسه بولونيا (Bologna Process) شده است.

 

پس بهمين علت مدارك تحصيلي اخذ شده از دانشگاه هاي روسيه در تمامي رشته ها از جمله رشته هاي پزشكي و پيراپزشكي مورد تاييد تمامي كشورهاي اروپايي بعلاوه انگلستان مي باشد. همچنين دانشگاه هاي روسيه همكاري علمي و پژوهشي بالايي با دانشگاه هاي جهان دارند و از اين حيث دانشجويان مشغول به تحصيل در روسيه فرصت مناسبي دارند تا در طرح هاي تبادل دانشجو ما بين دانشگاه هاي همكار با دانشگاه هاي روسيه شركت كرده و چند ترم يا سال تحصيلي خود را در اين دانشگاه ها سپري كنند. همچنين در سال هاي اخير پروژه هاي مشترك تحقيقاتي و پژوهشي زيادي بين دانشگاه هاي روسيه و اروپايي اجرا شده است. اما قصد داريم تا نگاهي اجمالي تر به مقوله اعزام دانشجو به روسيه از ديد اعداد و ارقام بپردازيم 

موضوع:
برچسب‌ها: ،

نويسنده :عماد قاسمي
تاريخ: ۱۴ شهريور ۱۳۹۷ ساعت: ۰۷:۱۶:۲۷

يكي از مزاياي تحصيل در چين اين است كه شما براي گرفتن ويزاي دانشجويي هيچ مشكلي نخواهيد داشت و اينكه وضعيت خوابگاه و اتاق دانشجويي در چين بسيار مناسب (معمولا يك اتاق خصوصي با حمام) و اقامت براي دانشجويان خارجي ارزان و قابل قبول مي باشد. دانشگاه ها فقط دوره هاي تمام وقت را ارائه مي كنند ، يا حداقل دوره اجباري چهار ساعت در روز، دوشنبه تا جمعه را برگزار مي كنند. بنابراين اگر تمام وقت كار مي كنيد ، فراموش كنيد كه در دانشگاه تحصيل كنيد. هزينه بهترين دانشگاه ها گران تر از مدارس خصوصي است.

 

آموزش در مدارس چين

روش هاي آموزش دانشگاه ها  براي اعزام دانشجو به چين در طولاني مدت بسيار خسته كننده هستند و در طي ماه هاي اول به هيچ وجه پيشرفت نمي كنيد، زيرا تمركز روي شخصيت ها و فونتيك ها است. مهم نيست كه شما انگليسي، ژاپني يا ايراني هستيد، آن ها به يك شيوه به شما آموزش خواهند داد. دانشگاه ها داراي معلمان با تجربه هستند، هنگامي كه شما شروع به مطالعه زبان چيني مي كنيد، مهم است كه يك پايگاه قوي ايجاد كنيد تا بتوانيد سريعتر پيشرفت كنيد. دانشگاه ها تنها مراجعي هستند كه پايه قوي براي شما فراهم مي كنند

مدارس خصوصي براي تحصيل چين

مدارس خصوصي مناسب ترين و اقتصادي ترين راه براي مطالعه زبان چيني در كشور چين است. اگر بخواهيد، مي توانيد در مدرسه ثبت نام كنيد و درس هاي خود را در همان روزاستارت بزنيد . شما مي توانيد در يك كلاس با گروه هاي كوچك و بعضي از كلاس ها با گروه هاي بزرگ (بيش از 8 تا 10 نفر) شركت كنيد. يكي ديگر از مزاياي آكادمي هاي خصوصي اين است كه شما فقط مي توانيد زماني كه دركلاس درس شركت مي كنيد، هزينه را پرداخت كنيد. بنابراين، اگر يك روز شما بيمار يا خسته هستيد،نياز به پرداخت هزينه نيست 

موضوع:
برچسب‌ها: ،

[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ]